söndag 9 augusti 2015

Skäggvård

Ta hand om Ditt skägg!
Det är något speciellt med välansade och välskötta skägg. Det där lilla extra, som får folk att stanna upp och kasta beundrande blickar.

Ett stiligt skägg kräver lite omvårdnad och kärlek.

Det ideala skägget skall ha lyster, se välansat ut – inte dammigt, flagigt och rufsigt.

Tack vare de återfuktande egenskaperna hos en bra skäggolja, får Ditt skägg lyster och Din hud under skägget återfuktas. “No more beard-druff”.

Skäggoljan fungerar också som en härligt naturlig Cologne med doft av Cederträ och Rosmarin.

Kör Du den renrakade stilen, är skäggoljan även här Din bästa vän. Fungerar lugnande för irriterad hud, återfuktar huden och ger en härlig doft. Ingen mer röd och irriterad hud.

Skin & Tonic's Beard Oil - 100 % naturliga och certifierat ekologiska råvaror


The Beard Oil innehåller 5 ingredienser och inget mer .......


Druvkärnolja – Fungerar uppfriskande och lätt sammandragande. Går lätt in i huden utan att lämna den oljig. Mjukgörande på torr och narig hud.

Tistelolja – Mjukgörande och skyddande. Oljan lugnar irriterad hud och utslag. Tistelolja passar till torr hud, akne, grova porer och till den som har tunn, känslig hud

Arganolja Mjukgörande tunn olja, som snabbt tar upp av huden utan att kännas oljig. Den kan hjälpa att motverka rynkor och linjer. Det rika innehållet av vitamin E motverkar också ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Dess antiinflammatoriska egenskaper gör den också lämplig för aknehud och psoriasis.
Arganolja ger lyster åt trött och livlöst hår

Eterisk olja Atlasceder (Cederträ) - Antiseptisk, cirkulationsbefrämjande,. Viss svampdödande effekt tillsammans med den maskulina doften har gjort cederträ till huvudingrediens i många rakvatten.Bra vid mjäll och irriterad hus. Sägs stimulera hårväxten J

Eterisk olja Rosmarin – En klassisk ört vid hårvård. Förebygger mjällbildning och fett hår. Rosmarinolja används för sin renande och upplivande effekt. Bakteriedödande, och svampdödande. 


- Efter duschen applicera i lätt fuktigt skägg
- Efter rakningen – ta några droppar och gnid jämnt över haka och käke.

Jag använder även oljan, som en extra hårinpackning eller tar någon droppe i håret når det känns risigt och flygigt. Skägget får lyster och liv

Hittar Du på www.lovenandcompany.seAlla råvaror certifierat ekologiska av the Soil Association
Produkterna testade av The Oxford School of Biosciences,
aldrig på djur .....
Tillverkade för hand enligt GMP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar